can i use FFXI equipsets

Talk about AshitaCast here. Need help with setting things up? Questions about how to do something? Post here.
Post Reply
Yunamahoutsukai
Posts: 18
Joined: Tue Oct 24, 2017 11:28 am

can i use FFXI equipsets

Post by Yunamahoutsukai » Tue Oct 24, 2017 12:27 pm

Hello everyone,

Id like to use ashitacast's way of defining when I switch to a certain gearset.
But I'd like to define the gearsets itself in FFXI.
Is it possible to reference those in an ashitacast XML?
User avatar
atom0s
Site Admin
Posts: 345
Joined: Sat May 14, 2016 5:13 pm

Re: can i use FFXI equipsets

Post by atom0s » Tue Oct 24, 2017 2:10 pm

You can make AshitaCast execute a command when the specific conditions are met. That said, you could have it send the commands to equip the in-game gearsets vs. using AshitaCasts' set features.
Lead Ashita Developer

Want to donate to say thanks?
https://www.paypal.me/atom0s
matix
Addon/Plugin Developer
Posts: 48
Joined: Sun May 15, 2016 10:46 pm

Re: can i use FFXI equipsets

Post by matix » Wed Oct 25, 2017 9:31 am

while you can make ashitacast send <command></command> blocks for doing /equipset, that wont work the same. the game imposes a limit on how many /equips can be done per slot within a period of time and ashitacast bypasses this, so things like a precast>midcast set will not work as expected using /equipset's inside command blocks within each section, and could prevent the equipping of gear in your midcast sets. Someone can correct me if i am wrong here. Depending on what you are doing, that may still be okay for your purposes.
Post Reply