Page 1 of 2

Puppet Manuevers

Posted: Sun Nov 19, 2017 9:59 am
by alylivy79
Hello I 4 box PUPs, and its alot to keep maneuvers up on all 4 chars. Is there a script out there or plugin i can use so my guys will keep using Fire, Light Wind Manuevers over and over as they time out so i don't have to keep constant watch. If there is something this will help my Sanity Immensely LOL. Thanks

Re: Puppet Manuevers

Posted: Sun Nov 26, 2017 12:53 pm
by Dasva
Can just use a combination of repeater and a simple maneuver script. Assuming you keep the same maneuvers up and the fact you are quad boxing I'd recommend using servo

Re: Puppet Manuevers

Posted: Sun Nov 26, 2017 3:42 pm
by atom0s
Dasva wrote:
Sun Nov 26, 2017 12:53 pm
the fact you are quad boxing I'd recommend using servo
Just to let people know if they missed it, MultiSend has been released which replaces Servo for local system multiboxing.
Servo is still useful for those that use cross-network/cross-internet multiboxing.

Re: Puppet Manuevers

Posted: Wed Dec 13, 2017 7:05 pm
by alylivy79
Thanks for the replys sorry for the long after reply been crazy busy. Yea id love a script but i dont know how to write one lol. And Servo does all the pups but maneuvers arnt all the same on all. Tank uses different than DD or mage. My budy uses a windower script that watches for the set manuevers to wear while idle then it manuevers them back as they time out. I may have to head back to windower just hate how much windower crashes compared to ashita. Question on MultiSend I havnt tried tihs yet. How do the commands work for this I will load it tonight and try it.

Thanks

Re: Puppet Manuevers

Posted: Wed Dec 13, 2017 8:26 pm
by atom0s
You can find the MultiSend commands here:
http://git.ashita.atom0s.com/Plugins/MultiSend

Re: Puppet Manuevers

Posted: Mon Mar 26, 2018 7:43 am
by alylivy79
So I've been lookn through xmls like crazy. I found this little bit of code but how do i find out what #'s are the buffs ID.
<if buffactive="579"> <!--Corsair's Roll?--> I want to use something like this but for it to Use Fire Manuever when its inactive and idle. Then Light maneuver etc.

Re: Puppet Manuevers

Posted: Mon Mar 26, 2018 7:47 am
by alylivy79
So I found the manuever ID's any thoughts on how to code it to look for these buffs and if not activate use them.
125 fire maneuver
126 ice maneuver
127 wind maneuver
128 earth maneuver
129 thunder maneuver
130 water maneuver
131 light maneuver

Re: Puppet Manuevers

Posted: Mon Mar 26, 2018 9:42 am
by alylivy79
Guessing it would go something like this

<inputcommands>
</if>
<elseif buffinactive="129">
<command>/ja "Fire Maneuver" &lt;me&gt;</command>
</elseif>
</if>
<elseif buffinactive="127">
<command>/ja "Wind Maneuver" &lt;me&gt;</command>
</elseif>
</if>
<elseif buffinactive="131">
<command>/ja "Light Maneuver" &lt;me&gt;</command>
</elseif>
</inputcommands>


OR

<if buffinactive="129">
<command>/ja "Fire Maneuver" &lt;me&gt;</command>
</if>

<if buffinactive="127">
<command>/ja "Wind Maneuver" &lt;me&gt;</command>
</if>

<if buffinactive="131">
<command>/ja "Light Maneuver" &lt;me&gt;</command>
</if>



I'm realy not sure any help would be much appreciated im not a coder or programer..

Re: Puppet Manuevers

Posted: Mon Mar 26, 2018 11:36 am
by alylivy79
Had a sugestion to try this.

<if BuffActive="!129">
<command>/ja "Fire Maneuver" &lt;me&gt;</command>
</if>

<if BuffActive="!127">
<command>/ja "Wind Maneuver" &lt;me&gt;</command>
</if>

<if BuffActive="!131">
<command>/ja "Light Maneuver" &lt;me&gt;</command>
</if>

I dont get a parsing error anymore i also tried BuffInactive since its not an active jobability but still no go. Where should i have this at in the body. Job abilities, commmands? or does that matter

Re: Puppet Manuevers

Posted: Mon Mar 26, 2018 11:50 am
by alylivy79
Noticed that this must be event driven so a job ability etc will start it but is there a way for ashitacast to auto watch for these buffs to be inactive to iniate them.

I will probably just go with repeater and make .txt to recast each every 1 minute